Jdi na obsah Jdi na menu
 


výprava do Vrcovic

.... a tak jedly a spaly a jedly a spaly..... :-)

 

Výprava do Vrcovic 19.-21.4.2013
 
 
Cesta vlakem ubýhala rychle a tu jsme dojely do Vrcovic. K chatě jsme se vydaly po turistických značkách, jak je to zakresleno v mapě. Nooo, když jsme ušly kus cesty, zjistily  jsme, že zřejmě nejdeme úplně správnou cestou.. Na chatu jsme tedy dorazily o trochu později a ušly jsme trochu větší kus cesty, než jsme původně předpokládaly  Ale my jsme holky statečné a nic nás nezlomí  .
 
V sobotu jsme měly trochu odpočinkový den, dopoledne jsme pracovaly, vařily... No, a po obědě jsme si šly dát na chviličku šlofíka.. Představte si, z té chvilinky byly rázem dvě hodiny . A tak jsme se zase najedly a šly se podívat do Vrcovic, koupit si od místního farmáře mléko a jogurty a také pozdravit jeho kravičky a telátka. Večer jsme si opekly buřtíky v krbu a vyplňovaly Nováčky.
 
V neděli nás pak už čekal jen úklid chaty a cesta na vlak. Šly jsme moc hezkou cestou podél Otavy do Písku, prošly město a už čekaly na vlak.
 
Víkend byl náročný, ale skvěle jsme si ho užily . Tak kam vyrazíme příště???
 
 
 

Fotky z výpravy naleznete zde: http://oddilgingo.rajce.idnes.cz/Vrcovice_19.-21.4.2013/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sraz: pátek 19.4. v 17:25 na vlakovém nádraží v Příbrami
Návrat: neděle 21.4. v 15:00 také na „vlakáči“ v PBbez-nazvu.png
 
Co vzít sebou: spacák, karimatku či nějakou slabou podložku na spaní (jsou tam postele), oblečení na víkendovku, hygienické potřeby, ešus, příbor, hrnek, KPZ, oddílové tričko, šátek (skautský či světlušácký), baterku, nováčka, pevnou obuv, pláštěnku a 350Kč.
 
Protože půjdeme pěšky, lesní cestou, je důležité, aby holky měli věci sbalené v krosně!!!! (Kdo by neměl, dejte vědět a půjčíme Vám ji, stejně jako ostatní vybavení, které by Vám případně chybělo).
 

 

A kdo by náhodou nevěděl, kde jsou Vrcovice, stejně jako já :-) tak leží v krásné krajině Otavy, nedaleko Písku.