Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výprava do Srbska s rodiči

Srbsko 28.9.-30.9.2012

(výprava určená také pro naše milé maminky, tatínky, sestřičky, bratříčky a další )

 

Milé maminky, milí tatínkové.. Jistě si občas říkáte, "co ta naše holka vyvádí na té výpravě?" A skautky či světlušky si zase říkají: "to kdyby viděli naši, ty by mi dali ".. Proto jsme připravili speciální výpravu, na které si vyzkoušíte, co vlastně ty vaše dítka vyvádějí, prověříte své znalosti  a dovednosti, také budete mít možnost porovnat je se skautkami a světluškami .

Pokud byste se však nemohly výpravy z nějakých důvodů zúčastnit, můžete samozřejmě poslat své dítko samotné, program bude přiravený tak, aby se nikdo ze zúčastněných nenudil .

 

 

Odjezd: pá 28.9. 11:45h na vlakovém nádraží v Příbrami

Návrat: neděle 30.9. 14:00 tamtéž

 

Pojedeme vlakem z Příbrami až do Srbska. Spát budeme v krásné klubovně kousek od zastávky vlaku, hned u řeky. Rodiče budou mít svůj pokojíček a dětičky také svůj, abyste si, milí rodiče také trochu od tich háďátek odpočinuli . Čeká nás víkend plný her, poznávání přírody, okolí Srbska a hlavně legrace .

 

Co si vzít sebou? Tákže: spacák (kdo by neměl, půjčíme mu ), karimatku - pouze rodiče, děti můžou spát na postelích), oblečení na víkend v přírodě, dobré boty, lahev na pití, malý batůžek, pláštěnku, šátek, oddílové tričko, KPZ, nováčka či stezku, tužku a blok, hrnek, misku (nebo ešus), příbor, sváču do vlaku .

 

Cena děti: 400Kč                                           Cena rodiče: 600Kč

Svou účast potvrďte SMS do čtvrtečního poledne

 

 Už se všichni moooc těšíme

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář