Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hobití tábor Vystrkov 14.7.-21.7.2012

Hobití tábor Vystrkov 14.7.-21.7.2012

 

Tábor je už za námi a nám nezbývá nic jiného, než vzpomínat na to, co se nám líbilo nebo nelíbilo. Nám vedoucím se tedy moooc líbilo  a mrzí nás, že to tak rychle uteklo. Ale abych zase moc nepředbíhala, trochu prozradím, co jsme všechno zažily...

Po příjezdu na tábor se celkem nic zajímavého nedělo, vybalily jsme si, vykoupaly se a blbly, protože jsme neměly žádný program!! Ale večer pro nás přišel kouzelný dědeček, jménem Gandalf a řekl nám, že musíme jít po zvuku. Slyšely jsme nějaké chrastění, tak jsme vyrazily. Čekala tam na nás jezerní víla, která nám předala záhadný balíček a šlo se dál. Slyšely jsme najednou zvuk bubínku, tak jsme šli za ním. Došly jsme na místo, kde na nás čekaly další jezerní víly i s Gandalfem. Říkaly nám o pokladu, který tam ukryli naši předkové, moudří skřítkové. Řekli nám také, že ho stráží zlý drak a cesta k němu je moooc dlouhá. My se však ničeho nebojíme, tak jsme se hned druhý den vydaly na cestu . Cesta byla opravdu náročná a jiní skřítkové by ji určitě nezvládli, ale my jsme přeci skřítkové skauti!!  Naším úkolem bylo totiž uloupit zbraně zlobrům, projít přes tajemný hvozd, jednoho dne jsme se také každý probudily s nějakým handycapem, ráno nám nevyšlo sluníčko... Ale cestu jsme zdolaly až přišel ten nejtěžší úkol, zdolat draka a zlobry, kteří ho chránili. Byl to urputný boj, ale vydržely jsme a draka zdolaly. Když umíral, řekl nám, že poklad najdeme až za soumraku v nedalekém lese, tak jsme musely počkat do večera.

Poslední večer jsme se tedy vydaly na naší poslední cestu. Na tajemném místě nás zase čekali jezerní víly, Gandalf a další, které jsme během našeho putování potkaly. Gratulovali nám k úspěchu, ale my jsme ještě nenašly ten poklad!! No, nebojte. Vše má dobrý konec a zakopaný poklad jsme našly  . Bylo v něm spoooustu krásných věcí, ale to už si necháme pro sebe, aby nám je zase nechtěl nějaký drak uloupit . Večer jsme zakončily táborákem a ráno už jsme se chystaly domů, za našimi maminkami .

(Fotografie najdeš tady: http://oddilgingo.rajce.idnes.cz/Tabor_Gingo_2012/ )

 

Věříme, že tábor se povedl a všem moc líbil, že si užíváte prázdniny a v září se opět sejdeme, jako vždy na Nováku.

 

  A abychom prázdniny zakončily opravdu stylově, sejdeme se o posledním víkendu na Nováku, ugrilujeme si něco dobrého, zahrajeme nějaké hry a další. Všichni jsou zvaní, vezmi tedy mamku, taťku, sestřičku, bratříčka, nějaký hudební nástroj... A hlavně si vezmi naše krásné oddílové tričko  a přijď   

 

Nezapomeň také na první schůzku v novém školním roce, ta nás čeká ve středu 5.9. od 16:30!!  

 

Všem přejeme krásné prázdniny

 

Všechny naše fotografie najdete na stránce: http://oddilgingo.rajce.idnes.cz

 

 Pro ty, kteří mají zájem sledovat naše "úspěchy" v geocachingu, podívejte se na stránky www.geocaching.com, nebo na www.geocaching.cz. Náš nick je gingopribram a heslo najdete v diskusi :-) 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Žába - Hláška výpravy

Na této výpravě padla ještě jedna hláška, na kterou nesmíme zapomenout a to tato:
Jéé holky koukejte.... Po vodě chodí pavouk.....

Jak jinak byste nazvali vodoměrku :)

:-D - Re: Hláška výpravy

A je táááákhle velikej!!!!!

Žába - Re: Re: Hláška výpravy

Jako tarantule :) :) :) :) :)